!
!
Basgitaar Effecten
!

Behringer BEQ 700 Bass Graphic EQ Pedal

Behringer BEQ 700 Bass Graphic EQ Pedal, Baseffect

Heb je moeite om met je basgitaar de juiste sound te krijgen, dan heb je dit apparaat nodig. Eenvoudig te bedienen en een enorm groot bereik waarmee je echt iedere sound kan maken.Het boost je geluid zo op, dat iedere toon vet gaat klinken en haalt iedere vorm van feedback weg.

 

BOD 100 Bass Overdrive

Behringer BOD 100 Overdrive baseffect

Wil je een lichte overdrive of een vette distortion over je basgitaar, dan is deze BOD100 het perfecte apparaat. Naast de hoeveelheid hoog,laag en de gain kun je ook de balans regelen tussen het effect en het natuurlijke geluid van je basgitaar. Hiermee kun je dus een geweldige sound creeeren.

BCH 100 Bass Chorus

Behinrger BCH 100 Bass Chorus, baseffect
Voor een mooi ruimtelijk stereo geluid moet je deze chorus hebben. Met de level, shape,rate en depth kun je een prachtige chorus maken. Dit is niet voor niets het meest verkochte baseffect.

BUF 300 Bass Flanger

Behringer BUF 300 Bass Flanger baseffect

Dit flanger effect is speciaal ontwikkeld voor de basgitaar, zodat het laag niet wegvalt. Met de manual, depth, Rate en Res, kun je enorm veel flanger sounds maken.

Boss ME-50B Multi bass effect

Boss ME-50B Multi Bas Effect
Met dit bas multi-effect beschik je over werkelijk alle effecten die je je maar kan voorstellen. Met een eenvoudige analoge bediening, modeling van beroemde compressor- en distortion pedalen + alle belangrijke effecten inclusief Touch-Wah, Fade-In, Defretter, Hi Band-Driver (distortion alleen voor de hoge frequenties, het laag blijft clean), Octave Up, (octaaf boven de originele toon met instelbare Drive), Sound-Hold functie, Sound On Sound (Audio Loop)  Recording met nieuw Kick Drum effect voor preciese timing. Opgebouwd als een effectketen (manual mode); omschakelbaar in de memory mode met 24 memory locaties. Expression Pedal met 6 opties zoals Octave, Wah, etc. Robuuste metaalbehuizing, werkt ook op batterijen."