!
!
Western Gitaren
!

AW-300-BK Western-Gitaar Black

AW-300 Western-Gitaar, Western gitaar met stalen snaren, kleur zwart

Prachtige beginnersgitaar, waar je jaren plezier van zal hebben. Deze gitaar heeft een heldere,warme klank en speelt bijzonder fijn door de wat dunnere hals en niet al te grote klankkast.

AW-300-BK Western-Gitaar BlueBurst

AW-300 Western-Gitaar, Western gitaar met stalen snaren, kleur Blueburst

Prachtige beginnersgitaar, waar je jaren plezier van zal hebben. Deze gitaar heeft een heldere,warme klank en speelt bijzonder fijn door de wat dunnere hals en niet al te grote klankkast.

AW-300-NA Western-Gitaar Naturel

AW-300 Western-Gitaar, Western gitaar met stalen snaren, kleur Naturel

Prachtige beginnersgitaar, waar je jaren plezier van zal hebben. Deze gitaar heeft een heldere,warme klank en speelt bijzonder fijn door de wat dunnere hals en niet al te grote klankkast. Inclusief waterdichte hoes, extra setje snaren, plectrums en een gitaarband.

JK 300 Western cutaway Black

DIMAVERY
JK-300 Cutaway-Gitaar, zwart met stalen snaren

Door de gunstige prijs kwaliteit verhouding is dit niet voor niets het meest verkochte model. Deze gitaar heeft een nette afwerking en een bovenblad van fichtenhout en klinkt bijzonder helder.

DR-512 Western., 12-Snaren

DR-512 Western gitaar met 12 snaren, kleur naturel
Met deze 12 snarige gitaar krijg je een bijzondere volle en heldere klank De grote klankkast zorgt voor een behoorlijk volume. Door de lage actie en dunnere hals speelt deze gitaar erg licht.

JH-500 Cutaway-Gitaar Naturel

JH-500 Cutaway-Gitaar, Western gitaar, kleur naturel

Semi-professionele Westerngitaar met zowel akoestisch als versterkt een geweldige sound. Mooi helder en warm kan het geluid omschreven worden. Door de Cut-away kun je ook in de hogere posities de gitaar gemakkelijk bespelen en is het behalve als begeleidingsinstrument ook als solo-instrument goed te gebruiken.